26 Kasım 2013 Salı

KADINA ŞİDDETE HAYIR !!!


Bugün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü, bugünün anlam ve önemine dikkat çekmek isteyen KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) çarpıcı bir açıklama ile kamuoyunun karşısına çıktı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü ‘nde farkındalık oluşturma ve bir kez daha bu çok hassas ve önemli mesele üzerine tüm dikkatleri çekme adına “Erkeksen Öfkeni Yen!” Sloganıyla yola çıkılmıştır. Aynı doğrultuda KADEM tarafından hazırlanan kamu spotu tüm ulusal kanallarda gün boyunca yayınlanacaktır. Gazetelerde yayınlanacak tam sayfa ilanlar, İstanbul ‘un çeşitli yerlerinde asılacak billboardlar, toplu taşıma araçlarındaki tutacaklar gibi pek çok farklı alanda da konu ile ilgili görsel çalışmalar yer alacaktır. Televizyon programlarına katılımlar gerçekleşecek ve programlarda “Erkeksen Öfkeni Yen!” sloganıyla hazırlanan kupalar kullanılarak konunun gündeme taşınması sağlanacaktır. Ayrıca sosyal medya alanında da #erkeksen hashtagiyle Twitter’ da gün ortasında bir çalışma gerçekleştirilecektir.

KADEM Kadın ve Demokrasi Derneği olarak “kadına yönelik şiddete karşı mücadele” kapsamında gerçekleştireceğimiz kampanyanın, siz değerli basın mensuplarının haber desteğiyle geniş kitlelerle ulaşarak konu ile ilgili toplumsal farkındalığın daha da artacağına inanıyor, herkese karşı ter türlü şiddete karşı olduğumuzu ve kadına yönelik yapılan şiddeti kınadığımızı tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoşgeldiniz :)
Beni yalnız bırakmayan yorumlarınız için şimdiden çoook teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...